Zavarovanje stanovanjske opreme – Kaj je in kaj vključuje

Čeprav morda niste pomislili na to možnost, se vam bo morda zdela zanimi9va in dobra ideja. Obstaja namreč zavarovanje stanovanjske opreme. Mnoga gospodinjstva imajo namreč v stanovanju ali hiši precej dragih naprav. Cene naprav kot so pralni in pomivalni stroji, sušilci, klimatske naprave in druge naprave lahko kaj hitro dosežejo deset tisoč evrov in več. Zato je ideja o zavarovanju teh naprav dobra in morda smiselna izbira za mnoge.

Poglejmo si, kaj je zavarovanje opreme, kaj vključuje in kaj krije.

Kaj je zavarovanje opreme?

Pokritost okvare opreme. Pokritost okvare opreme pri zavarovanju lastnikov stanovanj je pametna. Zagotavlja dodatno zaščito za običajne gospodinjske aparate, peči in HVAC sisteme v primeru električnih ali mehanskih okvar. Pomaga tudi pri kritju dodatnih stroškov za pospešitev popravila ali zamenjave poškodovane lastnine. Vendar ne pozabite, da zavarovanje okvare opreme ne krije običajne obrabe.

Kaj krije zavarovanje opreme?

Kaj je kritje okvare opreme. To zavarovanje lahko pomaga kriti okvare opreme v vašem domu. Na primer, če ima vaša naprava, kot je npr. peč, kavni in espresso aparati, klima, pralni ali pomivalni stroj in druge naprave kakšno mehansko ali električno okvaro, bi vaša pokritost začela delovati. Pomaga lahko tudi pri pokrivanju kotlov in okvar tlačnega sistema.

Dokler je posledica mehanske ali električne okvare, lahko kritje okvare vaše opreme pomaga plačati stroške popravila ali zamenjave vrste naprav v vašem domu, kot so:

Poleg stroškov popravila ali zamenjave to zavarovanje pomaga pri kritju izgub, kot je kvarjenje hrane ali pijače. Pomaga tudi kriti škodo zaradi prenapetosti električne energije po ponovnem vklopu električne energije.

Še vedno se sprašujete, kaj krije zavarovanje lastnikov stanovanj ? Več o zavarovanju lastnikov stanovanj lahko izveste  tako, da dobite ponudbo danes.

Ali je pokritost okvare opreme prava zame?

Zavarovanje okvare opreme.Ta pokritost je poceni način za zaščito mehanskih sistemov in naprav vašega doma, ki je lahko drago popravilo iz žepa. S tem dodatnim kritjem boste morali plačati le odbitni znesek, mi pa bomo pokrili preostanek stroškov za popravilo ali zamenjavo vaših predmetov.

Upoštevajte, da se razpoložljivost zavarovalnega kritja razlikuje glede na državo in je neobvezna za dodatno premijo.

Pokritost okvare opreme lahko zagotovi tudi pokritost, če želite narediti “zelene” nadgradnje. To pomaga plačati do 125 % vaših stroškov za zamenjavo katere koli pokrite opreme s podobnimi, a energetsko učinkovitejšimi ali okolju prijaznimi predmeti.

Related Posts