FAJN FRUŠTEK SI JE PRŠTIMOU
Vpiši podatke in oddaj svoj glas
Strinjam se, da Vzajemna zdravstvena zavarovalnica, d.v.z., Vošnjakova 2, Ljubljana, moje osebne podatke, ki jih na podlagi sklenjene pogodbe, zakona ali moje privolitve obdeluje v svojih zbirkah, do preklica te izjave obdeluje tudi za namene neposrednega trženja, vključno s segmentacijo in profiliranjem. To pomeni, da sme zbrane osebne podatke uporabiti tudi tako, da svoje produkte prilagaja in ponuja upoštevaje mojo starost, spol, status in druge osebne okoliščine, z izjemo uporabe podatkov o mojem zdravstvenem stanju. Neposredno trženje se lahko izvaja preko vseh komunikacijskih kanalov (pošta, telefon, mail idr).

Seznanjen sem, da lahko privolitev za obdelavo osebnih podatkov za gornje namene kadarkoli prekličem. Zahteva za preklic mora biti izrecna, neaktivnost ne pomeni preklica. Lahko jo podam po pisno na e -poštni naslov: info@vzajemna.si. Zavarovalnica bo v 15. dneh ustrezno preprečila uporabo mojih osebnih podatkov za te namene ter me o tem obvestila pisno v nadaljnjih 5. dneh. Stroške vseh dejanj zavarovalnice v zvezi s preklicem krije zavarovalnica.

Prav tako sem seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov skladno z določili predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.
TRENUTNI REZULTAT
DNAR
/
KOMPLIMENT
/
Povečaj možnosti svojemo favoritu
GLASUJ NA FACEBOOKU
S tem, ko uporabljate spletno mesto, dovoljujete uporabo piškotkov v skladu z našo politiko varovanja zasebnosti. Več o piškotkihSPREJMI